Te koop: Prinsenpak, Prinsenkostuum

Prinsenpak.nl is een site waar u confectie Prinsenpakken en Prinsessenjurken kunt bestellen. Wij verkopen geen dure Prinsenpakken en Prinsessenjurken op maat maar een Prinsenpak in drie maten die u altijd past. Dit betekend dat u een hoop kosten wordt bespaart en u al een pak met steek vanaf  € 600,00 bij Prinsenpak.nl kunt kopen.
Een Prinsenpak laten maken hoeft dus niet meer. Maar er mooi en verzorgd bij lopen als Prins carnaval  staat hoog in het vaandel bij Prinsenpak.nl Op onze site vind u alle prinsenpakken en prinsessenjurken die wij op dit moment op voorraad hebben en dus direct leverbaar zijn. Is het Prinsenpak niet voorradig of wilt u toch een andere kleur, dan kunnen wij dit vaak binnen een week leveren.Kosten: N.o.t.k.Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Prinsenpak, Prinsenkostuum

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:28-10-2013 om 13:37u
Door:Prinsenpak.nl
Bekeken door: 5513 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Hoogland
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.